HATAY / ALTINÖZÜ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Gıda Teknolojileri Alanı öğrencileri Antakya ilçesinde faaliyet gösteren lokum fabrikasını gezerek üretimle ilgili bilgi kazanmıştır.

May

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ HATİCE KAHRIMAN TARAFINDAN ÖĞRETMENLERE YÖNELİK  PSİKO-EĞİTİM ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

May

Üniversite tanıtım günleri kapsamında 12.sınıf öğrencilerimiz Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından tanıtım programı düzenlenmiştir.

Haz

Ülkemizde 1993 yılından beri yasak olmasına rağmen, verimin yüksek olduğu ve saman sıkıntısı olmayan yıllarda, ekinlerin hasadının ardından, tarlada kalan sap ve kökler yakılır. Buna anız yakma denir.

Ara

Öğrencilerimizden Sezgin Kargın ve Yasin Uyan Güreşte Hatay il ikincisi oldular.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.